Vabimo vas, da si ogledate novo spletno stran Poročne agencije:

KOTIČEK CVETJA IN PETJA

Ni poroke brez cvetja, in prav je tako. Ti čudežni darovi narave, ki lepotijo naš planet, se že od nekdaj povezujejo z veseljem, srečo in ljubeznijo. Če naj poroka simbolizira vašo ljubezen v vsej njeni globini, iskrenosti in lepoti, potem je izbira temu ustrezne cvetlične poročne dekoracije tisti zadnji magični dotik, ki ji bo pričaral nebesno čarobnost. Tako bo tudi nevesta zacvetela v vsej svoji lepoti s poročnim šopkom, ki jo bo krasil in izpopolnil celostno podobo na njen najlepši in najpomembnejši dan v življenju.

Porocni sopek frontPoročni šopek je nevestin najpomembnejši dodatek. Tako kot ona, bo tudi šopek v središču pozornosti. Šopek se prilagodi stilu poročne obleke, barvi polti in barvi las. Več si poglejte v galeriji.       Porocni naprsni sopki frontNaprsni šopki za ženina in priči so narejeni iz cvetja kot nevestin poročni šopek. Po želji lahko izdelamo tudi za starše mladoporočencev in šoferja. Več naprsnih šopkov v galeriji.
         
Porocni naprsni sopki svatje front 1Naprsni šopki so okras vsem svatom. Naše mnenje je, da se na tak način pokaže pripadnost k poroki in da ste veseli vsakega, ki se udeleži vašega poročnega obreda. Več v galeriji.      

Podlage za porocne prstane frontPodlaga za prstana je enako unikatna in pomembna kot vsa ostala poročna dekoracija. Podlago uskladimo tako barvno kot cvetlično da se ujema z celotno poroko. Več v galeriji.

         
Porocna dekoracija prostorov frontZa lepo in čutečo poroko mora biti tudi poročni prostor lepo okrašen. Vso dekoracijo pridemo okrasiti na vašo lokacijo. Bodisi je to cerkev, gostilna ali okrasitev civilnega obreda. Več v galeriji.       Porocna dekoracija avta frontLepa dekoracija avta privablja mnoge poglede. Najbolje okrašen je seveda avtomobil mladoporočencev. Za vsa ostala vozila priskrbimo manjše dekoracije in poročne mašne v barvi poroke. Več v galeriji.
         
Porocni dodatki frontV naši cvetličarni vam v sodelovanju z Zlatarnico ponujamo tudi poročne tiskovine (vabila, zahvale, sedežni red...), avtomobilske tablice, nakit in tudi podvezice. Več si poglejte v naši galeriji.        Spremljajte nas na:   facebook icon 5